Светът забави ход. Празни улици, празни офиси, празни заводи. Хората

...
Светът забави ход. Празни улици, празни офиси, празни заводи. Хората
Коментари Харесай

Светът забави ход – планетата си пое въздух

Светът забави ход. Празни улици, празни офиси, празни фабрики. Хората са в домовете си. В цялата тази рецесия обаче има един победител – и това е природата. Планетата ни като че ли си пое въздух.

А въздух ни беше необходим – тъй като всички ние дишахме фини прахови частици месеци, даже години наред.

През февруари междинният брой на дни с положително качество на въздуха в провинцията Хубей, откъдето потегли пандемията, се е повишило с 21% в съпоставяне със същия интервал на предходната година, показват от китайското Министерство на екологията и околната среда.
Страничен резултат: Мерките против ковид прочистиха въздуха над Китай Това демонстрират сателитни фотоси на НАСА
Италия – огнище на болестта, която безусловно блокира страната. Но в северните елементи на Италия замърсяването на въздуха също е намаляло.

От Европейската галактическа организация са следили сериозен спад в излъчванията от азотен диоксид.

Чуруликане на птици беше единственият видим тон в Париж, откакто жителите на френската столица съблюдават въведените ограничавания и останаха в домовете си. Около Айфеловата кула, където нормално се събират хиляди туристи, могат да се видят единствено гълъби и инцидентен бегач.

Стадо кози се разхожда из в необитаем морски курорт в Уелс. Известен с викторианската архитектура и плажовете, в този момент градът е празен и високомерен от дивите кози, което нормално живее на в по-високите елементи на местността.

Млада дива котка изненада жителите на централен квартал на чилийската столица Сантяго.

Животното мина умерено по улиците.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 522 19 18 37 Света 1 203 109 1 656 64 743 246 757 Заразени* Нови Починали България 522 19 18 Света 1 203 109 1 656 64 743
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР