Светът ще се върне към нормален живот, в който ще

...
Светът ще се върне към нормален живот, в който ще
Коментари Харесай

Д-р Фаучи: Светът ще се върне към нормалния си живот до края на 2021 година!

Светът ще се върне към естествен живот, в който ще бъде допустимо да се върви на спектакъл или ресторант без боязън, до края на 2021 година. Такива са прогнозите на основния американски специалист по инфекциозни заболявания доктор Антъни Фаучи, оповестява английският вестник The Telegraph.

Според думите на Фаучи обстановката в Съединени американски щати може да продължи да се утежнява, откакто предходната седмица броят на инфектираните с COVID-19 доближи до 70 хиляди души дневно. Нещо повече - имало опция след една година обстановката да не се възстановява изцяло.

В същото време той дефинира като „ естествени “ събитията, при които хората биха могли свободно да вървят на спектакъл, а заведенията за хранене да работят с цялостен потенциал, съобщи Фокус.

Фаучи изрази страдание, че на хората, носещи маски, се присмиват, че мненията са разграничени според от политическите желания на съответен човек. „ Ако има най-малко една сфера от живота, където не би трябвало да има разнообразни отзиви, това е здравето на целия народ “, цитира изданието думите му.

Той също по този начин означи, че актуалната пандемия евентуално ще се смята за най-голямата от 100 години насам и светът към момента не се е доближил даже до началото на оправянето с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР