Светът се движи напред благодарение на свежите и нови идеи. 

...
Светът се движи напред благодарение на свежите и нови идеи. 
Коментари Харесай

Creativeworld 2022: творчество и бизнес на едно място

Светът се движи напред с помощта на свежите и нови хрумвания.  2022 година към този момент е тук и обогатяващите срещи дават обещание да разсънят нашата креативност. Creativeworld е най-големият и най-съществен търговски панаир в света за бранша „ Направи си самичък “. Ключовите играчи и новодошлите в бранша се срещат във Франкфурт на Майн. 180 изложители от 26 страни показват своите нововъведения в продуктовите групи занимание и занаяти, графика и художествени реквизити, ръчна направа, текстилен дизайн, графити и улично изкуство.

Creativeworld 2022: Бъдете там!

Creativeworld, генератор на трендове и бизнес и осведомителна платформа: Със своята ненадмината композиция от бизнес благоприятни условия, трендове и семинари, Creativeworld е притегателна точка за цялата промишленост всяка година. Панаирът предлага на комерсиалните гости необятна селекция от завладяващи работилници и демонстрации на артикули, както и опция за реализиране на поръчки. Особено значима е ролята на Creativeworld като генератор на трендовете, където национални и интернационалните производители показват последните си нововъведения. Creativeworld e изобилен източник на ентусиазъм и доста свежи хрумвания.

Creativeworld Digital Edition

Creativeworld е място за срещи! През 2022 година, от 29 януари до 01 февруари онлайн във Франкфурт и онлайн от 21 януари до 15 февруари 2022 година Дигиталната платформа предлага многообразни благоприятни условия за взаимоотношение и работа в мрежа на всички, които не могат да участват на ревюто на място през 2022 г

Запазете датата: 29 януари - 1 февруари 2022 година

Creativeworld 2022 ще се организира дружно с интернационалните панаири за потребителски артикули Christmasworld и Paperworld.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР