Светът на Final Fantasy XV ще стане още по-голям на

...
Светът на Final Fantasy XV ще стане още по-голям на
Коментари Харесай

Final Fantasy XV Royal Edition и Final Fantasy XV Windows Edition с дата на излизане

Светът на Final Fantasy XV ще стане още по-голям на 10.03, когато на бял свят ще излязат Final Fantasy XV Royal Edition за PlayStation 4 и Xbox One и Final Fantasy XV Windows Edition за PC (Steam/Origin), разгласи Square Enix. Всяко от тези разширени издания излиза с 20 допълнения и DLC-та. Освен това, нова характерност тук ще е разширена версия на картата на Инсомния, нови врагове и нови странични куестове, както и опция за потреблението на вероятност от първо лице за камерата.

Разширената карта включва градските руини в Инсомния, които ще ви разрешат да изследвате Кралксия град и да се изправите лице в лице с Цербер и Омега по време на странични задачи. Royal Vessel ще може да се направлява свободно и да разгледате света сред Кейп Каем и Алтисия. Изданията включват също по този начин и всеки епизод от сезонния пропуск: Episode Gladiolus, Episode Prompto, Comradrades Multiplayer, и Episode Ignis.

Заявките за предварителна поръчка на Final Fantasy XV Windows Edition се откриват на първи февруари, като тези, които го създадат ще получат специфични бонуси: пакетите Powerup Pack, Fashion Collection и Decal Selection.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР