Свен-Горан Ериксон беше също толкова известен с любовния си живот,

...
Свен-Горан Ериксон беше също толкова известен с любовния си живот,
Коментари Харесай

Сложният любовен живот на Свен-Горан Ериксон, афера и любовният триъгълник на Улрика Йонсон и Нанси Дел`Олио

Свен-Горан Ериксон беше също толкоз прочут с любовния си живот, колкото и с това, че пое управлението на някои от най-хубавите футболни тимове.

Бивш швейцарски управител на Англия, който по-рано приказва за репутацията си отвън терена, през днешния ден разкри, че е бил диагностициран с терминален рак и му остава в най-хубавия случай една година живот. 75-годишният показа тази унищожителна диагноза с почитатели, потвърждавайки, че е била сложена предходната година, откакто той колабира, до момента в който бягаше.

Ериксон сподели на шведската радиостанция P1: „ Всички схващат, че имам болест, която не е добра. Всички допускат, че е рак и е по този начин. Но би трябвало да се боря, до момента в който мога. " Без подозрение той ще бъде подсилен от околните си, само че не е ясно дали Свен има сегашна половинка.

Преди години любовният живот на някогашния треньор постоянно заемаше централно място паралелно с кариерата му, защото той се впусна в няколко значими афери, до момента в който ръководеше тимове като Манчестър Сити, Рома и Англия. Преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР