Свежи, готини и щури - такива са Балан и неговата

...
Свежи, готини и щури - такива са Балан и неговата
Коментари Харесай

В кухнята на едно свежо и щуро семейство: Ето какво представлява вечерята на Балан и Надежда

Свежи, готини и щури - такива са Балан и неговата красива половинка Надежда. Инфлуенсърите са образец за доста млади, тъй като не веднъж са споделяли, че са построили всичко от нулата. С доста работа, неизменност, самообладание и ограничения, Балан най-накрая се снабди с мечтания дом.

Виж още: Денем художник, вечер жрица: Мацка по жартиери е топ звезда в " Ергенът 2 "

Апартаментът, както по-рано писахме, разполага с огромна дневна с кухня, необятен балкон, спалня и баня. Голямото помещение е решено в сиво и бяло, а кухнята наподобява като фантазия за всяка стопанка. Меката мебел пък ни се коства супер комфортна за излежаване в студените дни. 

Именно за кухнята обаче става дума в този момент, а очите ни безусловно останаха в нея. Кухнята евентуално е правена по поръчка, супер съвременна е и напълно в бяло, само че има черни акценти Електроуредите пък са по последна мода, а ние знаем, че ги употребяват. Споменаваме го, тъй като някои родни инфлуенсъри и звезди имат кухни единствено за декорация.

Виж още: Месец след раждането: Джулката заведе бебето на курорт, хукна по фитнеси без него

Малко по-различна е била Коледа тази година за телевизионния водещ и музикант BALLAN, който качи видео, в което описа за неговите разнообразни празнци. Причината - това е първата Коледа, която той чествал без обичаната си баба. " Баба я няма ", поплака той във видеото, а съответен мотив беше гостуването му на него и фамилията му при дядо му. 

BALLAN обаче е удовлетворен от живота си, не се оплаква и е благополучен за фамилията, което има.

Виж още: Всичко, което би трябвало да знаеш за Педро Паскал от " The Last Of Us " и " The Mandalorian "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР