Сватбеното тържество ще продължи няколко дни и нощи във Велико

...
Сватбеното тържество ще продължи няколко дни и нощи във Велико
Коментари Харесай

Галена жени Роксана

Сватбеното празненство ще продължи няколко дни и нощи във Велико Търново и на него ще бъдат предложения на най-големите бг звезди

Роксана подвига женитба в фамилната механа на Галена на крепостта „ Царевец “ над Велико Търново. Двете певици са доста близки и Роксана даже ще поканя Галена и половинката й за кумове, твърди „ България Днес “.

Според осведомени сватбеното празненство ще продължи няколко дни и нощи и на него ще бъдат предложения на най-големите бг звезди и представители на медиите.

Певицата и по-младият й фаворит се появиха за сефте дружно на разпределяне на годишните музикални награди при започване на април. Те не демонстрираха възприятията си, а русия юнак, вървящ по петите на Роксана, бе показан като един от нейните телохранители. Оказа се, че новият мъж до изпълнителката е член на мотобандата „ Ангелите на пъкъла “.

„ Той е видял повече от мен, доста по-зрял е, по умен и по-умен. Срещнах човек, който да ме цени, почита, да приема работата ми и да ме обича такава каквато съм “, довери Роксана.

Певицата не разкрива дали с новия си фаворит живеят под един покрив. След трагичната разлъка с бащата на втория й наследник певицата избира да пази любовта си надалеч от непознати погледи и светлините на прожекторите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР