Сватбено тържество в индийския щат Раджастан се превърна в истински

...
Сватбено тържество в индийския щат Раджастан се превърна в истински
Коментари Харесай

Сватба се превърна в ад

Сватбено празненство в индийския щат Раджастан се трансформира в същински пъкъл поради детонация на газова бутилка, заяви The Star. Най-малко 18 души починаха, а доста други пострадаха, някои от които тежко.

По време на сватбено празненство в хотел, намиращ се на 200 километра от столицата на щата Джайпур, е гръмнала газова бутилка. Властите показаха, че основният готвач се опитал да смени празна бутилка, само че нещо се е объркало. Експлозията е била толкоз мощна, че е разрушила триетажния хотел.

Първоначално под руините бяха извадени телата на девет души. В епицентъра на трагичния случай беше подхваната избавителна интервенция. Броят на починалите се усили до 18, откакто бяха открити още тела. Сред жертвите има дами и деца.

Петима от гостите на сватбеното празненство са получили тежки изгаряния и има риск за живота им. „ Взривът на газовата бутилка на сватбената гала е призрачен сън “, съобщи представител на локалните управляващи. Подобни произшествия в азиатската страна не са необичайност, тъй като стандартите са занижени.

Въпреки това е извънредно жертвите да са толкоз доста. След взривяването на газовата бутилка е избухнал и пожар. Пожарникарите съумяха да потушат пламъците. Местните управляващи показаха, че ще оказват помощ финансово на околните на починалите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР