Сватбата на Виктория, която тогава е на 28 години, и

...
Сватбата на Виктория, която тогава е на 28 години, и
Коментари Харесай

Изтече Сега: Огромна Мистерия С Дъщеричката На Убитата Виктория! Богатият Й Съпруг Е Извършил Непростимото! Невиждани Снимки!

Сватбата на Виктория, която тогава е на 28 години, и Свилен е щастлива и красива, както сочат фотосите.



А бракът рухнал поради въодушевление на брачна половинка по варненска манекенка, настояват локални, осведомени със фамилните истории. Двамат имат много огромна разлика във възрастта - цели 13 години, и двамата са зодия Лъв. Тя е родена на 19 август, а той на 4.

След раздялата, която е елементарно позволена, с помощта на авансово подписания сватбен контракт, Свилен и Виктория си разделят добитото взаимно имущество, което се свежда единствено до къща, издигната върху имот на Маринова. Според правосъдното решение къщата в близо до Русе село остава за Маринова, а брачният партньор й се отхвърля от учреденото му вещно право на прилагане. Родителските права върху детето също остават за майката. Бащата има право да го вижда по два уикенда в месеца, както и по празниците и ваканциите по съглашение сред двамата родители. Свилен е наказан да превежда всеки месец прехрана от 500 лв. за детето по сметка на майката.

За убийството на младата жена е арестуван за разпит румънец с украинско поданство. Виктория Маринова е нападната до момента в който тича по за здраве по пътека край обраснал в шубраци парк. ИОт облеклата й липсва мобилен телефон, портфейл и ключовете за колата й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР