Сватбата на годината вече е факт - британският принц Хари

...
Сватбата на годината вече е факт - британският принц Хари
Коментари Харесай

Сватбената рокля на Меган, която разплака Хари

Сватбата на годината към този момент е реалност - английският принц Хари и актрисата Меган Маркъл се венчаха пред очите на 600 посетители и милиони по телевизнните екрани по целия свят.
Една от най-големите спекулации също е разкрита, до тук със залаганията, тъй като роклята на булката към този момент е повече от ясна! Меган Маркъл, която от през днешния ден всички можем да назоваваме херцогиня, избра класическа бяла рокля на Клеър Уейт Келър, английска дизайнерка, работеща за " Живанши ".

Според някои фешън критици тя е отпратка към обичаната сватбена рокля на актрисата - тази на Карълайн Кенеди. Воалът бе дълъг съвсем 5 метра и отрупан със 53 цветя. Бройката не е инцидентна, написа Daily Mail, тя е определена в символ на признателност към 53-те страни, членуващи в Общността на нациите.


Тиарата, красяща главата на булката, също е доста специфична - тя е принадлежала на кралица Мери, бабата на кралица Елизабет Втора. Изработена е през далечната 1932 година и е цялата в огромни и дребни брилянти.

Другите бижута по Меган - обеци, гривна и пръстен, са модел на " Картие ". Гримът бе доста изчистен, с какъвти нормално виждаме обичаната на принц Хари, тъй като тя доста харесва луничките си и желае да се виждат.

Мега бе съпроводена до олтара от бащата на принц Хари - принц Чарлз, защото здравословното положение на татко й не му разреши да участва на церемонията. При типа на красивата младоженка с просълзени очи Хари изрече: " Изглеждаш прелестно! ".

Снимки: Getty Images/Guliver

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР