Сватбата на годината - само така може да бъде наречена

...
Сватбата на годината - само така може да бъде наречена
Коментари Харесай

Нови подробности за сватбата на Джизъса

Сватбата на годината - единствено по този начин може да бъде наречена церемонията, при която някогашният футболист Благой Георгиев се ожени за новата си обичана Полина Спасова. Влюбената двойка се врече пред очевидци и Бог на 25 юни в параклис във Велинград, а след церемонията купонът се придвижи в хотел в града, който е благосъстоятелност на родителите на булката, написа Уикенд.

Сватбата стартира в 18 часа и продължи няколко часа след среднощ. За църковния брак булката бе с дизайнерска рокля за 12 000 евро, която бе поръчана особено от Дубай и дойде седмица преди сватбата. Тоалетът ѝ се допълваше от дълго покривало, а Благой бе в моден костюм, чието сако е в същия цвят, като роклята на булката. 26-годишната хубавица бе на седмото небе от благополучие и очевидно се забавляваше в паметния ден, като усмивката не слизаше от лицето ѝ.

Това е първи автограф в гражданското за Полина, а за Благо е втори. Бившият национал е показал предпочитание да се ожени за обичаната си, която дефинира като „ дамата на живота си “. Двамата са се срещнали едвам преди няколко месеца, само че връзката им се разви мълниеносно. „ Никога не съм бил толкоз влюбен”, призна на церемонията младоженеца.

На младото семейство Георгиеви кумуваха Николай Арсов и брачната половинка му Кристина, които са притежатели на един от най-големите фолк клубове в София. Поли и Благо имаха 4 шаферки, които помагаха на булката да върви с обилната си рокля. Спасова бе заложила на прическа с сантиментални къдрици и опушен грим, който наблягаше изразителните ѝ очи. Влюбените са подписали в гражданското преди няколко месеца, още при започване на връзката си, а преди дни подписаха единствено църковен брак и отпразнуваха съюза си с най-близките си другари.

В ресторанта на хотел „ Алегра “, където бе празненството, всички посетители бяха посрещнати от майката на булката, която бе доста щастлива да види наследницата си пред олтара и плачеше от благополучие. „ Радвам се, че Поли е толкоз щастлива”, сподели дамата.

Младоженците бяха посрещнати с бяло платно, което бе поръсено с цветя. Смята се, че цветята символизират безоблачния, пъстър и богат живот, който чака младите като семейство. Благо и Поли бяха захранени от свекървата. Тя посрещна влюбените с питка, сол и мед. Първият залък от питката се даде на новия член на фамилията – булката. Той бе солен, с цел да може с лекост да преодолява компликациите, които ще ѝ предложи фамилният живот. След това солен залък се даде и на младоженеца Благой. Вторият залък бе сладостен – знак на сладките мигове в техния предстоящ взаимен живот. Кумовете също бяха захранени, само че единствено с мед – с цел да споделят с тях сладките моменти в живота им. Последва тост на младоженците и кумовете, които си споделиха наздраве под звуците на Верди и пиха докрай, както повелява традицията. След този типичен обред кумът сподели и първото „ горчиво “ за новото семейство.

Бяха спазени и традициите за ритване на менчето, което сподели, че фамилията ще има и мъжка, и женска рожба, последва прочувствена тирада на кума, първи брачен танц и чупене на питката. В обществените мрежи двойката сподели, че по-голямото парче отчупи Поли и по този начин сподели, че тя ще командва в фамилията, а Благой с усмивка се съгласи, че ще слуша и глези жена си. Приятелите на Джизъса, както е прочут Благо, признаха, че в никакъв случай не са го виждали толкоз влюбен и предан на половинката си. „ Тя ме прави освен по-щастлив, само че и по-добър човек. Благодаря ѝ”, сподели Благой.

След този обред младоженците, дружно с кумовете минаха през всички маси, с цел да поздравят гостите, които бяха над 120 индивида, както и да им кажат наздраве. Това бе и моментът, когато гостите дадоха своите дарове на младото семейство, като съвсем всички блага бяха пликове с пари, каквито в последните години са желанията на множеството младоженци. Дворът на хотела бе трансфорат в лъскава съветска приказка с арки, такава каквато Благо и обичаната му я виждат. Все отново цели 13 години от футболната кариера на Георгиев мина в Русия. Имаше доста сладки изкушения и торта на 6 етажа с плодове, крем маскарпоне и шоколадови блатове. За ресторанта булката беше избрала друга бяла рокля - изчистен модел с корсет без презрамки и с дълбока цепка. Двамата стояха един до различен пред огромна фото стена, украсена с голям брой балони с друг размер, на която със златно бяха изписани първите букви от имената им, а под тях стоеше датата на техния празник - 25.06.2022 година

Ненчо Балабанов откри сватбата със мощна тирада, диджей Теди Джорджо се грижеше за музикалното озвучаване, а Тони Стораро и Бони веселиха гостите. Тони се раздаде оптимално и даже се наложи да се преоблече цели 3 пъти, тъй като не пестеше глас и страсти. „ Пял съм на над 200 сватби, само че в никакъв случай не съм виждал толкоз влюбена двойка. От километри ви проличава по какъв начин се гледате и обичате същински “ – съобщи артистът, който радостни гостите в продължение на час и половина.

Благой не скри какъв брой е завързан към майка си Румяна, като ѝ отдели особено внимание с няколко танца и топло отношение. Свекърът и свекървата демонстрираха, че утвърждават избора на сина си за снаха и не спираха да се радват на нежната младоженка.

Сред гостите имаше спортисти, български и съветски предприемачи. Валери Божинов, Бойко Борисов и даже чеченецът Рамзан Кадиров са били измежду поканените, само че не съумяха да дойдат на сватбата на годината. Кадиров, водачът на Чеченската република, нямал опция да участва, поради войната с Украйна, само че поздравил своя другар Благой по телефона. Двамата се познават от времето, когато нашенецът беше капитан на съветския „ Терек “ Грозни, който е благосъстоятелност на страховития Кадиров. Освен това, поради войната в Украйна, чеченеца няма по какъв начин публично да влезе в страна от Европейския съюз.

В среднощ Велинград бе разсънен от мощна заря, която бе в чест на младоженците. Дъждът в най-важния ден на сем. Георгиеви сподели, че брачният им живота ще върви по вода.

Младите влюбени не пропуснаха и хвърлянето на жартиера на булката Поли. Коафьорът Асен Налбантов хвана жартиера, а младоженецът Благо Георгиев се раздаде на макс, излиза наяве от видео, което разгласява пиарът и непосредствен другар на Благой - Наско Лазаров. Атанас Лазаров се появи на сватбата с бизнесдамата Цветомира Савова.

Булката е с близо 15 години по-млада от спортиста и засвидетелства любовта си, като си татуира името на някогашния футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца - вероятно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както всекидневно се твърди за тези на влюбените, отдали се напълно един на различен.

„ Отварям нова страница в живота си с Поли. Досега беше ергенски живот, само че към този момент ставам фамилен мъж. Любовта ни порази от пръв взор. В продължение на години сме се разминавала, само че по-важното е, че в този момент се открихме. Много се обичаме и се надявам, че постоянно ще е по този начин “ – съобщи щастливият жених. Тези дни двойката ще реши къде ще отиде на меден месец, като към момента не е решила дали да отдъхва на Халкидики или по-далечна дестинация. Единственият проблем за по-екзотичните пътувания е страхът на брюнетката от хвърчене, като Благо ѝ е заречен да ѝ помогне да го преодолее, тъй като той самият обожава да пътува със аероплан и желае дружно да могат да пътешестват по света.

Двойката разяснява слуховете, че ще стават родители. „ Това не е правилно, най-малко не в този миг. Поли не е бременна. Искаме да имаме деца, като всяко семейство, само че към момента не е бременна - то си проличава, че няма стомах. Но доста скоро това може да се промени “, признал Благо пред кореспондент на изданието.

Благой Георгиев разкри публично за връзката си с хубавицата през май. Преди това той беше привързан с известната плеймейтка Златка Райкова. Двамата бяха дружно от 2018 година и имат един наследник, който също се споделя Благой. Въпреки че непрестанно двойката публикуваше фотоси в обществените мрежи, на които изглеждаха влюбени и щастливи, очевидно са имали непреодолими разлики, тъй като изненадващо се разделиха при започване на тази година. „ Стремя се да запазя положителни връзки със Златка, имаме дружно едно прелестно дете. Истината е, че просто се влюбих. В нито един миг не съм лъгал – нито нея, нито Поли. Смятам, че постъпих честно”, споделя Георгиев.

За някогашния футболист това е втора женитба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката Есмер Омерова. Георгиев има по един наследник от Златка и Есмер, а преди този момент някогашната гимнастичка Христина Витанова го подари със наследник и щерка - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, само че по този начин и не стигна до женитба, а най-набожният ни футболист счита, че по този начин е трябвало да стане, тъй като е чакал точната жена и я е намерил в лицето на Полина. „ Вече завършвам с браковете”, безапелационен е щастливия жених.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР