Сватба се задава в семейството на бизнесмена и бивш депутат

...
Сватба се задава в семейството на бизнесмена и бивш депутат
Коментари Харесай

Щерката на Гущеров вдига сватба след романтично предложение на плажа

Сватба се задава в фамилията на предприемача и някогашен народен представител Димитър Гущеров,  дочу HotArena.

Доведената му щерка Мартина се сгоди за футболния национал Димитър Евтимов. Тя получи сантиментално предложение от вратаря в събота вечерта. Стражът провежда специфична вечеря на брега на морето, където са на отмора с дребната им дъщеричка. Мартина бе сюрпризирана с шатра и  маса с бяла ленена завивка на плажа под вилата им. Сред вкусните ястия и нежна музика Митко насочи заветния въпрос на своята обичана. Тя не се замисли за момент, преди да каже „ да “.

„ Хиляди пъти „ да.  Обичам те постоянно и вечно, Димитър Евтимов “, показа щастливата Мартина в обществените мрежи, показвайки красивия годежен пръстен.  Малко откакто сподели „ да “ беше ред на следващата изненада. Вратарят бе провел заря над  морето за своята обичана жена.

Евтимов и Мартина са дружно от няколко години.

Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол, връзката им стартира в Англия където Димитър играе от младеж. Половинката му следваше на Острова. Мартина приключи висшето си обучение предходната пролет.  Малко по-късно стана ясно че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари. Тя е кръстена на майката на Мартина – Диана, която от няколко години е женена за Димитър Гущеров.

Вратарят и половинката му се прибраха в България преди две седмици. Това стана откакто той се раздели с последния си отбор. Акрингтън и сега е свободен сътрудник. Вратарят и Мартина разпускат в една от вилите на Гущеров, която е на самия бряг на морето и има частен плаж. Именно там Митко прави сантименталното предложение за брак. Остава влюбените да дефинират дата за сватбата,  написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР