Сваляне на гел лака може да се направи в домашни

...
Сваляне на гел лака може да се направи в домашни
Коментари Харесай

Сваляне на гел лака у дома

Сваляне на гел лака може да се направи в домашни условия. Разберете по какъв начин!

В днешно време девойките, които се грижат за външния си тип, постоянно вървят на маникюр. В последна сметка всичко би трябвало да е съвършено: от размера на косата до върха на ноктите. Но от време на време се случва да нямате опция да посетите маникюристката в точния момент. Израсналите нокти наподобяват неприятно. Днес ще ви споделим по какъв начин да премахнете гел лака вкъщи, без да повредите нокътната плочка.

Важно е да запомните, че корекцията на маникюра би трябвало да се прави в точния момент. В противоположен случай се образува свободно пространство сред нокътя и гел лака, където могат да обхванат влага, прахуляк и нечистотия. Това може да докара до развиване на бактерии.

Можете да премахнете лака и сами. Не забравяйте, че това би трябвало да се прави единствено в краен случай и е по-добре да е еднократно. Но, когато нямате различен избор, би трябвало да вземете всичко в свои ръце.

Доказан способ за събаряне на гел лака

Първо, подгответе нокътната плочка. Първо изпилете няколко пласта гел лак и едвам по-късно преминете към най-важния стадий.

Вземете 3 памучни тампона. Разделете ги на 4 триъгълника. Намокрете ги с лакочистител. Прикрепете триъгълниците към ноктите си и ги увийте с фолио (гланцираната страна). Изчакайте 20 минути. След това отстранете лака с дървена съчка за избутване на кожички. Ако е нужно, използвайте пила за нокти като помощно средство. Просто бъдете доста деликатни.

Вижте още: Домати в чували

Не забравяйте, че когато премахвате гел лак, би трябвало да употребявате специфична дървена съчка. Не се опитвайте да вършиме това с железни принадлежности, защото те единствено ще навредят плочката. След тази процедура наложително намажете самите нокти и кожички със зехтин. В последна сметка той е богат на потребни минерали. Ето за какво това масло ще помогне за подсилване на нокътната ви плочка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР