Свадите ГЕРБ – БСП – Градска десница продължават за изумяват

...
Свадите ГЕРБ – БСП – Градска десница продължават за изумяват
Коментари Харесай

Радан с шоу в Брюксел. Изумяваме Европа

Свадите ГЕРБ – Българска социалистическа партия – Градска десница не престават за изумяват Европа. Шоуто на умните и красивите продължава втори ден. Докато един файтон протестъри, отпред с Велислав Минеков от Отровното трио и проваления политик Христо Иванов прекараха часове наред на плочките пред входа на Европарламента, вътре Радан Кънев се разгласи за жертва на зли сили, които не му дават да приказва по време на дебата в пленарна зала през вчерашния ден, извършен поради неговата и на Елена Йончева резолюция против България. Тя би трябвало да бъде гласувана в четвъртък. Кънев се опита да предизвика скандал, потвърждавайки че преднамерено не му била дадена думата.

" Нямам визия за какво не е могъл да приказва. Радан Кънев е изпратил своята тирада и тя ще бъде оповестена ", разяснява евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков и разкри, че Кънев е подал заявление за изявление по надлежния ред.

Голяма секта депутати регистрираха проблемите в България, за ПЕС те са съществени, разгласи новото острие на Българска социалистическа партия в Брюксел Цветелина Пенкова във връзка дебата. " Това е спор против структурните проблеми, които страната ни има сега. Говореше са за репресията на медиите, за корупционните схеми ", сподели Пенкова.

Това не беше спор за едно или друго държавно управление. Това беше спор за България. Проблемите не са изненада. България е оттатък един мандат и едно държавно управление, опонира й Новаков. " Надявам се да вложим силата си в идните диспути за бюджета ", добави той. И се възмути: " Не разбирам този нрав - Брюксел да се показа в ролята на класен началник. Да не пренасяме проблемите в Брюксел и да си веем кирливите ризи. ”.

Вчерашният спор не беше изчерпателен, охлади пристрастеностите на ръководещи и съпротива у нас евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк. И разяснява: „ Бих разделил говоренето на два типа. Едното е чисто митингаджийско, което е особено за една част от сътрудниците, а другото е по-скоро национално. Всеки го дърпаше като част от своята предизборна стратегия в България. Очаквах доста по-задълбочен и логичен спор по основните въпроси. ”.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР