Сузанита отново стана обект на подигравки, но този път не

...
Сузанита отново стана обект на подигравки, но този път не
Коментари Харесай

Скандал! Сузанита пазарува без бельо СНИМКИ

Сузанита още веднъж стана обект на насмешки, само че този път не поради нецензурни изрази в песните й, а заради… един ароматизатор. За тийнейджърката провокацията явно е метод на живот.

Скандалното фото, на което щерката на Орхан Мурад сякаш избира ароматизатор за колата си, е качено от самата нея в обществените мрежи. На фотографията Сузи е повдигнала „ повърхностно ” роклята си, под която си проличава, че последното, на което би заложила, е долни дрехи.

Разбира се, по традиция не е оставила нищо на въображението, нищо, че родителите й постоянно убеждават, че тя е провокативна само в клиповете си, в името на шоубизнеса.

„ Поздравявам ви с тази фотография на Сузанита, която търси ароматизатор за транспортното си средство, тъй като единствено с проветряване явно не става ”, неотдавна написа радио водещият Драго Симеонов, който не се сдържа да трансформира фотоса на Сузанита в добър мотив за развлечение в мрежата. Подигравките към младата изпълнителка по-късно, заваляха като из ведро!

В един от мненията под статуса пък, виртуална позната на Симеонов припомня и за подобен фотос на една от известните приятелки на Сузанита – фолкпевицата Андреа.

Двете даже имат и обща ария. Над фотографията потребителката е написала с доста усмивки: „ Поздрави и от Андреа, която избира тоалетна хартия. По-необходима е ”.

show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР