Сузанита отново стана обект на подигравки, но този път не

Сузанита отново стана обект на подигравки, но този път не ...

Скандал! Сузанита пазарува без бельо СНИМКИ.Сузанита отново стана обект на подигравки, но този път не заради нецензурни изрази в песните й, а заради… един ароматизатор. За тийнейджърката провокацията очевидно е начин на живот.

Скандалното фото, на което щерката на Орхан Мурад уж избира ароматизатор за колата си, е качено от самата нея в социалните мрежи. На снимката Сузи е повдигнала „небрежно” роклята си, под която си личи, че последното, на което би заложила, е бельо.

Разбира се, по традиция не е оставила нищо на въображението, нищо, че родителите й често убеждават, че тя е провокативна единствено в клиповете си, в името на шоубизнеса.

„Поздравявам ви с тази снимка на Сузанита, която търси ароматизатор за транспортното си средство, понеже само с проветряване очевидно не става”, наскоро написа радио водещият Драго Симеонов, който не се сдържа да превърне фотоса на Сузанита в добър повод за забавление в мрежата. Подигравките към младата изпълнителка след това, заваляха като из ведро!

В един от коментарите под статуса пък, виртуална позната на Симеонов напомня и за сходен фотос на една от популярните приятелки на Сузанита – фолкпевицата Андреа.

Двете дори имат и обща песен. Над снимката потребителката е написала с много усмивки: „Поздрави и от Андреа, която избира тоалетна хартия. По-необходима е”.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg