Сузанита, която наскоро стана майка едва на 19 години, вече

...
Сузанита, която наскоро стана майка едва на 19 години, вече
Коментари Харесай

Сузанита се сблъска със страшен проблем след раждането

Сузанита, която неотдавна стана майка едвам на 19 години, към този момент се сблъсква с проблемите, които изпитват множеството дами след раждане. Макар и да посрещнеш бебе на бял свят да е част от природата на всяка представителка от нежния пол, прекарването несъмнено е най-вълнуващото нещо в живота и напълно не е елементарно. Напротив - доста дами минават през доста компликации, до момента в който се завърнат към нормалния си темп на живот. Освен това, тялото се трансформира и настъпват разнообразни промени. 

Е, Сузанита към този момент се сблъсква с един от най-неприятните проблеми след раждане - косопада. Самата тя признава, че търси решение, като пие витамини, само че уви - към този момент не помагали. 
                             

„ Искам да оказа помощ на всеки, който се сблъсква с това и търси решение, хората, които ме наблюдават в Тик-Ток знаят за косопада ", споделя певицата в Инстаграм.

                             

За благополучие, в съвсем всички случаи, косата се възвръща в месеците след раждането, а повода за окапването е в хормоните. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР