Сузанита изглежда няма намерение да се отказва от скандлания си

...
Сузанита изглежда няма намерение да се отказва от скандлания си
Коментари Харесай

Бременната Сузанита с нова доза голи снимки

Сузанита наподобява няма желание да се отхвърля от скандлания си обществен имидж и даже в напреднала бременност откри метод да прикове вниманието върху себе си с голи фрагменти, които не бяха добре признати от нейните почитатели. 

Щерката на Орхан Мурад, който й е обидне и не беседва с нея и майка й, ще роди първото си дете до дни. А преди този момент снима много предизвикателна фотосесия, както вършат огромна част от холивудските звезди, само че по никакъв начин не й се е получило. Вместо това си завоюва нови противен прякор. 

на фрагментите Сузанита театралничи с черен сутин и прашки, а от горната страна е употребила атрактивна мрежа, която служи единствено като аксесоар и не закрива голата плът.

Вместо да го одобряват за секси, нейните фенове скочиха против фотосесията и нарекоха певицата " Свинята-майка ". Изглежда, че Сузанита няма срещу хейтърските мнения, защото не ги е премахнала от профила си, оставила ги е там, без да им обръща внимание. 

Поведението на Сузанита доста постоянно е осъждано. И до момента в който нейният татко Орхан Мурад я защитаваше пред медиите, към днешна дата не поддържа никакви връзки с нея. Той се разведе с майка й, след което се хвана с нова жена, която сега също е краткотрайна. Така че Орхан Мурад ще става татко и дядо и едновременно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР