Суверенът иска спокойствие и ние да се разберем помежду си,

...
Суверенът иска спокойствие и ние да се разберем помежду си,
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: ГЕРБ нямат моралното право да съставят правителство

Суверенът желае успокоение и ние да се разберем между тях, сподели някогашният министър на районното развиване и благоустройството

“Суверенът желае успокоение и ние да се разберем между тях, тъй като идват тежки рецесии. Някой би трябвало да ги преодолее и най-добре това да бъде настоящ парламент и държавно управление, а не длъжностен кабинет ”. Това сподели някогашният министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов в студиото на “На фокус ” по.

Четворната коалиция не се е “скарала ” поради пари. “Това не беше спор дали би трябвало да ми бъдат дадени на мен. Действащият министър на финансите сподели, че те са в недостиг. Когато в края на годината стана ясно, че ние не можем да осъществим дадени обещания, виновният трябваше да излезе Има Такъв Народ ”, изясни Караджов. “Това е нещо, което ние не можахме да поемем, тъй като отидохме там, с цел да свършим работа ”, добави той.

На въпроса дали ГЕРБ ще успее да сформира държавно управление, Караджов отговори, че те “нямат моралното право ” да го създадат.

Бившият министър на районно развиване и благоустройството разяснява и положението на платното сред Стара Загора и Нова Загора по Автомагистрала “Тракия ”, от което липсват сантиметри от настилката. Караджов изясни, че взетите проби са част от “непрекъснати ” инспекции, които и той самият е правил. “Това е едно износено трасе ”, уточни Караджов, който е правил инспекции в други два сектори от автомагистралата.

“Правил съм инспекция и по автомагистрала “Европа. Извършвал съм и доста други проверки ”, уточни още Караджов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР