SUV-тата са абсолютни дойни крави и поради този факт производителите

...
SUV-тата са абсолютни дойни крави и поради този факт производителите
Коментари Харесай

Една бъдеща класика, която се продава у нас за без пари

SUV-тата са безспорни " дойни крави " и заради този факт производителите на коли не поемат опасности при проектирането и осъществяването им. Но, несъмнено, понякога Evoque Coupe или Murano CrossCabriolet се промъкват през пукнатините, само че като цяло множеството SUV-та имат четири порти, два или три реда седалки и хечбек товарно пространство.

Но през 90-те години на предишния век производителите на коли към момента опитаха със SUV-тата, тъй че нещата от време на време ставаха странни, само че нищо не е по-странно от Suzuki X-90. Наполовина SUV, на половина купе, на половина роудстър (три половини – вижте, супер странно), X-90 е кола за развлечение под слънцето. То е диво и има доста характерност. И през днешния ден това Suzuki не наподобява на нищо друго на пътя.

А за какво Suzuki X-90 е бъдеща класика? X-90 е продължението на Suzuki на злощастния Samurai – знаете, SUV-то, което е „ по-лесно за превръщане от тоалетна седалка “, съгласно разнообразни журналистически трудове от онази години.

Но X-90 е доста по-безопасен, със общоприети функционалности като въздушни възглавници за лидера и пасажера, както и антиблокиращи спирачки, само че все по този начин изцяло въплъщава етиката на Samurai за развлечение на всички места.

Автомобилът е мъничък – единствено малко по-дълъг и по-висок от съвременен Fiat 500 – с две порти, две седалки, преносим Т-образен покрив и сходен на седан багажник със спойлер за спомагателен искра. Неговият луфт от 16 сантиметра му придава мъничка, здрава стойка на камион и можете да го получите в живописни цветове като лилаво или синьозелено.
`Една

Тъй като това е артикул с дребен размер, който се продаваше единствено няколко години, като нов (което е обвързвано с дефицита му днес), вариациите не са доста. Всички са задвижвани от 1.6 -литров редови четирицилидров мотор с невероятните 95 конски сили.

Купувачите могат да избират сред задвижване на задните и четирите колела, както и четиристепенна автоматизирана или петстепенна механична скоростна кутия. Изборът на превключване с лост ще ви даде леко преимущество във връзка с икономията на гориво.

Но най-добре е да изберете X-90 е с петстепенна механична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. Пътните проби от 90-те твърдяха, че X-90 в действителност е много самоуверен в офроуд приключевията с включено задвижване на четирите колела, а ръчната скоростна кутия ви дава по-добър надзор при по-ниски скорости.

От друга страна, късото междуосие и твърдото пружинно окачване му придават ненапълно подскачащо возене по автомагистрала, само че това ще бъде по този начин, без значение коя трансмисия или задвижваща линия изберете. Ако купите подобен, несъмнено потърсете някой от по-интересните цветове. Лилавото в действителност подхожда най-добре на X-90.

Нашият лист с използвани транспортни средства не е огромен, само че все пак можете да намерите добра договорка, тъй като н момента тези коли не са кой знае какъв брой скъпи, а съгласно всички специалисти този модел занапред ще нараства. Какви екземпляри от Suzuki X-90 се оферират у нас и за какъв брой пари, можете да видите .
`Една

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР