Сутринта в по-голямата част от страната ще бъде безоблачно, на

...
Сутринта в по-голямата част от страната ще бъде безоблачно, на
Коментари Харесай

Времето днес: Студена сутрин и топъл следобед

Сутринта в по-голямата част от страната ще бъде безоблачно, тук-там - с мъгли. Минималните температури ще бъдат сред минус 11° и минус 6°, в София - към минус 9°, по Черноморието - от минус 3° до минус 1°,, оповестява Българска национална телевизия.

През деня в множеството региони ще бъде слънчево. На места в Дунавската низина ще се задържи мъгливо, само че след обяд видимостта ще се усъвършенства. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, в Източна България от югоизток и ще слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред минус 1° и 6°, в София - към 0°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителна ниска облачност ще има в утринните часове. Ще духа слаб сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 5° и 7°. Температурата на морската вода е 7 - 8°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.

В сряда ще доминира слънчево време, преди обяд тук-там в равнините ще има мъгла. Вятърът ще отслабне. Минималните температури ще бъдат сред минус 8° и минус 3°, а оптималните - сред 2° и 7°.

В четвъртък ще бъде прохладно, с сдържан, в Северна и Източна България - мощен северозападен вятър. От запад облачността ще се усили и тук-там ще превали едва, най-вече сняг.

В петък и събота ще се задържи прохладно, с сдържан и мощен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места ще превали едва, дъжд и сняг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР