Сутрешно фрапе в джакузито край райграса, следобедно скъпо шампанско до

...
Сутрешно фрапе в джакузито край райграса, следобедно скъпо шампанско до
Коментари Харесай

Антония Петрова се нанесе при новото си гадже, двамата тънат в лукс

Сутрешно фрапе в джакузито край райграса, следобедно скъпо шампанско до домашното изкуствено езерце и панорамна, спираща дъха панорама към цяла София. Това е единствено част от лукса, който новият мъж на Мис България 2009 Антония Петрова й е подсигурил.
Манекенката към този момент се е преместила да живее при тайнствения предприемач на име Николай. И в случай че някой до момента е считал, че Петрова е живеела в разкош в прословутата си розова къща, то новият й дом е самото величие.

Огромният дворец на богаташа се намира отвън София, наоколо до града, само че в това време - надалеч от шумотевицата. Целият двор е засят с райграс, а в средата Николай впечатлява дамите с необикновен спа ъгъл. Именно там Антония и любовникът й всяка вечер релаксират на по чаша шампанско в скъпарското джакузи, любуват се на водните лилии в спонтанното езерце и се любуват на гледката отвисоко.



Според осведомени единствено за тази част от двора Николай се е изръсил над 20 бона.

Това било обаче капка в морето спрямо първокласното осъществяване на интериора в палата на предприемача.

Предполага се, че Петрова напълно неотдавна се е преместила да живее в дома на новия си. Самата миска предпочитала да не се разчува доста за новото й местопребиваване, като евентуалната причина е разводът с Александър Бередин, който още не е завършил. Въпреки прясното настаняване, русокоската към този момент назовава палата собствен дом, написа в. „ Галерия “.



Припомняме, че Антония Петрова подаде молба за бракоразвод след близо 5 години брак с руснака милионер. Преди да се оженят, двамата имаха дългогодишна връзка, която нашумя в медиите около подправеното похищение на миската от Бередин.

След две сватби – едната в Русия, другата в Лас Вегас, и видимо безоблачно благополучие, Петрова подаде молба за бракоразвод. Официалната причина не е ясна, само че слуховете носят, че руснакът й изневерявал.



Малко след краха в връзките им стартира да се приказва за новия мъж до Антония, който я правел същински щастлива. Наскоро двамата се върнаха от дълга почивка на гръцкия полуостров Атон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР