Сутрешният блок на Нова телевизия с Ани Цолова и Виктор

...
Сутрешният блок на Нова телевизия с Ани Цолова и Виктор
Коментари Харесай

Внимавай като пресичаш, Викторе

Сутрешният блок на " Нова телевизия " с Ани Цолова и Виктор Николаев

© Цветелина Белутова Още по тематиката
За какво е абсурдът, който докара до оставката на Антон Тодоров

Сблъсъкът сред депутата от ГЕРБ и медиите, пояснен в 10 въпроса и отговора
9 окт 2017
Когато властта заплашва публицисти в ефир

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът Симеонов в една заран подсетиха на журналиста от Нова телевизия Виктор Николаев за какво е самичък в студиото, без Анна Цолова
6 окт 2017
Защо е необичайно, че Анна Цолова няма да води повече утринния блок на " Нова тв "

От малкия екран показаха решението като нейно и прецизираха, че мениджмънта на медиата го приема.
8 сеп 2017 " Виктор (Николаев - бел. ред.) е човек със слонско успокоение, от дълго време са се убедили феновете на утринния му блок. Известният публицист резервира самообладание даже и пред най-разпалените свои събеседници в студиото, само че не е редно да бъде подобен непукист и във връзка с живота си. На улицата той би трябвало да е доста по-осторожен, в случай че не желае да попадне в черната статистика на КАТ и Министерство на вътрешните работи за потърпевшите в ПТП ", предизвестява вестник " Уикенд ", следен от Делян Пеевски.

Този фрагмент от дописката " Виктор пресича като самоубиец " в последния брой на жълтия седмичник, минава границите на злобните заяждания и нездравословно вторачване в персоналния живот на журналиста от бTV и даже стартира да звучи като опасност.

От текста се схващат две неща:

1. Журналистът е наблюдаван къде върви и какво прави. И тази дописка е единствено следващото доказателство за този факт. През последните месеци има още няколко образеца, в които медии от същата група разгласяват фотоси на Виктор Николаев със фамилията му, сътрудници и другари.

2. В този подтекст съветът да внимава като пресича звучи минимум двусмислено.

Тези две послания явно са значими, тъй като се преповтарят буквално в някои от най-четените онлайн медии на групата. За да придобие задоволително мощен отзив, текстът е преписан от районните уеб сайтове " Струма " и " Марица ", както и от уеб страницата " Блиц " - от групата медии, следени от Пеевски.

Маскар и без израдена директна опасност към Виктор Николаев, задачата най-вероятно е психически напън над водещия. Преди да бъде свалена от ефира на " Нова " екранната му партньорка Анна Цолова също беше под прицела на булевардните медии. Проверка на " Капитал " сподели, че най-тиражния седмичник " Уикенд " два пъти седмично изпраща папараци пред " Нова " и bTV, с цел да наблюдават известните телевизионни лица, а на страниците му постоянно се съчиняват пикантни история за тях и смействата им. Сега " любим " на вестника от " Нова " изрично е Виктор Николаев.

Ако за огромна част от хората клеветническите дописки не значат нищо, както и би трябвало да е, за пострадалите и околните им те са форма на безчинство. Когато това се прави от медии, заявяващи се като доближени до властта, обстановката придобива още по-мрачен темперамент.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР