Сутрешният блок на бТВ “Тази сутрин“, който се излъчва през

...
Сутрешният блок на бТВ “Тази сутрин“, който се излъчва през
Коментари Харесай

Сутрешният делничен блок на бТВ остава само с един водещ

Сутрешният блок на бТВ “Тази заран “, който се излъчва през седмицата, ще бъде с един главен водещ. Златимир Йочев ще продължи да показва най-актуалните тематики за деня и да посреща гостите в предаването, a Биляна Гавазова се отдръпва от телевизионните си изяви.

Това оповестиха в неделя от малкия екран, откакто другата водеща отсъства повече от три седмици от ефир.

През последните три седмици Гавазова първо е била в плануван отпуск, а по-късно е останала у дома поради позитивен тест за ковид.

Според формалното известие " след близо 11 сполучливи години журналистката се разделя с бТВ Media Group по лично предпочитание ".

„ Гордея се с това, което постигнахме с всички сътрудници и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за насъбрания опит, уроците, другарствата и триумфите. Сега е време за креативна отмора и да помисля за бъдещи планове “, споделя Биляна Гавазова в последния ден като част от нюзрума на малкия екран.

Биляна е в медията от 2011 година, стартира като кореспондент в „ Новини и настоящи излъчвания “, била е и водещ на утринните и обедни вести на медията. През 2014 година става едно от лицата на предаването „ Тази сутрин” и е част от екипа в продължение на близо 6 години. Тя е и главен създател и водещ на рубриката " Чети етикета ".

„ От името на целия екип благодаря на Биляна за отличната ѝ работа и нейния неоспорим принос за бТВ Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната “, е представен Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт "..

„ Работили сме по доста тематики като част от новинарския екип на медията. Заедно бяхме водещи и на утринния блок. Не е елементарно да се разделим с толкоз умел и ухилен сътрудник, само че почитаме решението ѝ и пожелаваме шанс и триумф в бъдещите инициативи!”, добавя Хекимян.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР