Суперзвездите Maluma и The Weeknd, откраднали завинаги сърцата на милиони

...
Суперзвездите Maluma и The Weeknd, откраднали завинаги сърцата на милиони
Коментари Харесай

Maluma предизвиква The Weeknd да пее на испански

Суперзвездите Maluma и The Weeknd, откраднали вечно сърцата на милиони почитатели по целия свят, за първи път съчетават неповторимия си гений и музикално творчество в ремикса на хитовия сингъл “HAWÁI”!

Това е и първият път, в който носителят на Грами The Weeknd пее на испански, по което напълно не отстъпва на дуетната си половинка Maluma.

“Винаги съм се възхищавал на The Weeknd, тъй че тази колаборация за мен е сбъдната фантазия! Обожавам това, че той способства с неповторимия си жанр, добави собствен флоу и пя по едно и също време на испански и британски, което е впечатляващо “, споделя Maluma.

По ремикса на “HAWÁI” работи хитовото продуцентско дуо Rude Boyz, с което латино идолът основава и петия си студиен албум Papi Juancho. Автори на музиката и текста на песента са Maluma, The Weeknd, Keityn, Edgar Barrera и Bull Nene. Мелодичното парче споделя историята на една разлъка, протичаща се в съвременен и обхванат от Instagram свят, в който визията за живота на другите хора може да бъде доста подвеждащa.



Също както видеото към оригинала на “HAWÁI”, по този начин и това към ремикс версията на песента е снимано от фамозния режисьор Jessy Terrero от Cinema Giants, само че този път вместо в Маями, фотосите са с присъединяване на The Weeknd в града на ангелите - Лос Анджелис. Клипът събра над милион гледания единствено в първите три часа след релийза, като мигновено стана второто най-гледано видео в света и застана под #1 в YouTube Trending в 16 страни, измежду които Съединени американски щати, Аржентина, Мексико, Чили.

“HAWÁI” за нула време се трансформира в световен шлагер, завладявайки освен латино чартовете, само че и международните музикални ранглисти, като прекара седмици наред под #1 – 8 в класацията на Billboard Hot Latin Songs, 9 в Billboard's Latin Streaming Songs и 3 в Billboard Latin Airplay, което бележи 18-тата #1 позиция на Maluma в чарта.

Благодарение на сингъла 26-годишният реализатор оглави и класацията на YouTube за най-гледани видеа в международен мащаб, като сега продължава да е в ТОП 10. Maluma доближи и до #1 в класацията Billboard Global Excl. US и до #2 в Spotify чарта Global Top 50. “HAWÁI” се трансформира и в #1 най-слушана ария в радио ефира, в Spotify и Apple Music в над 17 страни. Парчето е част от петия студиен албум на Maluma – Papi Juancho, който също пожъна международен триумф, като доближи до #2 в класациите на Billboard – US Top Latin Albums и Latin Rhythm Albums.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР