Суперзвездата в поп музиката Риана ще бъде главен изпълнител в

...
Суперзвездата в поп музиката Риана ще бъде главен изпълнител в
Коментари Харесай

Риана ще е звездата на Халфтайм шоуто в Супербоул тази година

Суперзвездата в поп музиката Риана ще бъде основен реализатор в шоуто на полувремето на най-гледаното спортно събитие в Съединените щати - Супербоул, разгласи самата тя в Туитър.
 
Двубоят за купата в Националната футболна лига (НФЛ) ще бъде извършен в Аризона през февруари. Риана отхвърли първата покана на Лигата през 2019 в символ на съпричастност с някогашния куотърбек Колин Кепърник, който даде начало на колениченето преди спортни събития в символ на митинг против деянията на расова дискриминация в Съединени американски щати.

Шоуто на полувремето е извънредно апетитно за музикалните реализатори, защото самият мач е следен от над 120 милиона души. През предходната година то бе изнесено от рапърите Д-р Дре, Снууп Дог, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар, които даже завоюваха премия " Еми " за 14-минутния театър.
 
" Риана е превъзходна певица, която бързо се трансформира в икона ", споделя шефът на музикалното звено в НФЛ Сет Дудовски.

Джей-Зи, чието студио " Рок Нейшън " ще оказва помощ за организацията и осъществяването на шоуто, назова Риана " непретенциозно момиче, което надвишава упованията с всяка една стъпка в кариерата си ".

" Тя е човек, роден в дребния остров Барбадос, само че трансформирал се в един от най-разпознаваемите актьори за всички времена. Тя реализира всичко сама както в бизнеса, по този начин и в областта на заниманията ", прибавя той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР