Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е изправен пред конфузната

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е изправен пред конфузната
Коментари Харесай

Ще вкара ли пак Роналдо пет гола на Еспаньол след сушата?

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е изправен пред конфузната обстановка да търси към момента първия си гол в испанската Примера дивисион. Както е известно, португалецът бе осъден за четири мача след триумфа за Суперкупата над Барселона, а в двата дуела, които изигра досега от Ла Лига (срещу Алавес и Бетис), не се е разписвал.

На Реал Мадрид следва мач против Еспаньол, който по подигравка на ориста е същият съперник, против който Роналдо утоли жаждата си за голове в шампионата при последния случай, когато стартира акцията с две “сухи” срещи. През сезон 2015/16 Кристиано бе ялов против Спортинг (Хихон) и Бетис, само че по-късно в третия си дуел наниза цели пет гола на каталунския конкурент, против който му следва да се изправи и в този момент.

За самия португалец не е чак толкоз необичайно да стартира шампионата в Испания с два мача без попадение - това се е случвало четири пъти в кариерата му в Реал Мадрид, само че в никакъв случай не е имал три следващи срещи без гол за старт на акция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР