Суперзвездата на коментира клубния проект, нивото на своите съотборници и

...
Суперзвездата на коментира клубния проект, нивото на своите съотборници и
Коментари Харесай

Меси: Много е приятно да бъда на терена с най-добрите

Суперзвездата на разяснява клубния план, равнището на своите съотборници и стадиона на тима.

“ПСЖ е клуб, който доста се развива от 10-11 години насам. Тук има огромни упоритости и предпочитание този напредък да продължи. Има огромно поле за напредък, а клубът разполага с доста мощност, с цел да го направи. Мисля, че сега той е измежду най-големите клубове в света, като се развива от ден на ден и повече и става още по-голям. Смятам, че сега няма защо да завижда на огромните и исторически клубове.

Познавам от националния тим, а с сме играли дружно в. не го познавах нито на терена, нито отвън него. Лека-полека с него започваме да се опознаваме доста по-добре, и то най-много на терена, с цел да разберем по какъв начин да се усещаме удобно един с различен. Разбира се, че е доста прелестно да бъда на терена с най-хубавите. Имах шанса, че в дълго време беше по този начин и постоянно играех с най-хубавите. Сега е ред да бъде по този начин и в Париж. Затова съм благополучен и виждам напред към това да продължа да го върша.

“Парк де Пренс ” е доста специфичен стадион поради метода, по който хората претърпяват мачовете, пеейки през всичките 90 минути. Вече го бях преживявал доста пъти, когато съм идвал като футболист на в посещение, само че в този момент това ми се случва всяка седмица. Истината е, че това е доста красиво. Можеш да чуеш почитателите, тъй като те не стопират да пеят от самото начало. Стадионът е от затворен вид и еуфорията при гол отеква, тъй че този миг е прелестен ”, разяснява пред клубната телевизия.
 Майката на Мбапе желае той да остане в ПСЖ Майката на Мбапе желае той да остане в ПСЖ 22 фев | 15:44  Вулгарното изявление на Верати може да му донесе наказване Вулгарното изявление на Верати може да му донесе наказване 21 фев | 20:56  Три от четирите загуби на ПСЖ през сезона са с Меси, Мбапе и Неймар като титуляри Три от четирите загуби на ПСЖ през сезона са с Меси, Мбапе и Неймар като титуляри 21 фев | 16:39  Неймар за конфликта с Реал Мадрид, разочарованието в Бразилия и бъдещето си като футболист Неймар за конфликта с Реал Мадрид, разочарованието в Бразилия и бъдещето си като футболист 21 фев | 13:16  Сега или в никакъв случай: Реал Мадрид слага ултиматум на Мбапе и го Сега или в никакъв случай: Реал Мадрид слага ултиматум на Мбапе и го "заплашва ", че може в никакъв случай да не се озове на "Сантиаго Бернабеу " 21 фев | 11:30 Още от Футбол свят  Интер още веднъж с интерес към състезател на Ман Юнайтед Интер още веднъж с интерес към състезател на Ман Юнайтед 22 фев | 17:38 72 0  Канаваро: Виляреал знае по какъв начин да побеждава в Европа Канаваро: Виляреал знае по какъв начин да побеждава в Европа 22 фев | 17:33 120 0  Рангник чака враждебна атмосфера против Атлетико, подреди Симеоне измежду най-хубавите Рангник чака враждебна атмосфера против Атлетико, подреди Симеоне измежду най-хубавите 22 фев | 17:11 670 4  Байерн отваря трети офис отвън Германия Байерн отваря трети офис отвън Германия 22 фев | 17:09 442 3  Биелса: Ситуацията с травмата на Кох не би трябвало да се преекспонира Биелса: Ситуацията с травмата на Кох не би трябвало да се преекспонира 22 фев | 16:43 764 0 Виж всички Водещи Новини  Гледайте онлайн: Бербатов и Стилиян приказват пред столичните клубове Гледайте онлайн: Бербатов и Стилиян приказват пред столичните клубове 22 фев | 17:20 3156 17  Берое показа Давиде Мариани Берое показа Давиде Мариани 22 фев | 15:40 7745 30  Официално: БФС още веднъж забрани на ЦСКА - София да картотекира нови футболисти Официално: БФС още веднъж забрани на ЦСКА - София да картотекира нови футболисти 22 фев | 15:02 9652 92  Неузнаваем Григор Димитров направи един куп неточности и отпадна рано в Акапулко Неузнаваем Григор Димитров направи един куп неточности и отпадна рано в Акапулко 22 фев | 09:13 34949 201  Дилиън Уайт подписа контракта за мач с Тайсън Фюри Дилиън Уайт подписа контракта за мач с Тайсън Фюри 22 фев | 11:46 11187 11 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР