Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини заради ролята си

...
Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини заради ролята си
Коментари Харесай

Цяла Индия скочи срещу ролята на живота на Приянка Чопра, обвиниха я в национално предателство

Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини поради ролята си в американски сериал, станала причина за вълна от гневни упреци и отвращение измежду сънародниците ѝ. Актрисата изигра основната роля в шпионския трилът " Куонтико ", в който разкрива терористичен скрит план, в дъното на който стоят индийски хиндуистки националисти.

В сериала Чопра влиза в ролята на сътрудника на ФБР Алекс Париш, която осуетява терористичен проект, като вижда, че един от терористите носи индуска броеница.
Според сюжетната линия на сериала сътрудник Париш стопира проекта на терористи, пробвали се да привлекат на своя страна пакистанци, с чиято помощ да осъществят атентати, планувани преди срещата на върха в Кашмир - противоречивата територия в Хималаите, към която и Индия, и Пакистан предявяват искания, защото я считат за своя.
Епизодът, излъчен на 1 юни, провокира вълна от отвращение в Индия, като доста почитатели използваха обществените медии, с цел да заявят, че се " срамят " от родената в Индия актриса и я назовават ​​ " изменник ".
Чопра, която е някогашна Мис Свят, съобщи в своя отбрана, че е " горда индийка, която в никакъв случай няма да се промени ".
" Изключително съм натъжена и скърбя, че някои усеща са били засегнати от неотдавнашния епизод на „ Куонтико ". Това не беше и в никакъв случай няма да бъде моето желание, откровено се оправдавам ", написа в Twitter 35-годишната Чопра.
ABC Studios, продуцентите на сериал, също се извиниха, защитавайки актрисата.
" Епизодът провокира доста страсти, огромна част от които са незаслужено ориентирани към Приянка Чопра, която нито е основала сериала, нито е написала сюжета, нито е режисирала кино лентата. Серията включва антагонисти от разнообразни етноси и генезис, само че в този случай ние по нехайство и за жалост навлязохме в комплициран политически въпрос. Определено нямахме желание да обидим никого ", гласи позицията на студиото.
Чопра, която е първата индийска актриса в основна роля в сериал на американска мрежа, е доста известна в родината си и има голям брой почитатели. Тя е една от най-високоплатените индийски артисти, а предходната година се появи в „ Спасители на плажа “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР