Суперзвездата на Барселона Лионел Меси потвърди, че е отказал доживотен

...
Суперзвездата на Барселона Лионел Меси потвърди, че е отказал доживотен
Коментари Харесай

Лео Меси отказал доживотен договор с Барселона

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси удостовери, че е отказал пожизнен контракт, който му е бил препоръчан от клуба. Той уточни като причина нежеланието си да бъде привързан с каталунците по подобен метод.

“Истина е, че от Барселона ми предложиха пожизнен контракт. Аз обаче им споделих, че не искам контракт, който ме обвързва по подобен метод. Искам да съм добре, с цел да продължа да играя и да се боря за своите цели. Мога да остана тук до дъно, само че не и поради контракт. Бих останал тук за цялостен живот”, показа Меси пред аржентинското “Радио Метро”.

Той приказва също и за опцията Неймар да се върне в Барселона, както и напускането на Ла Лига от страна на Кристиано Роналдо. “Продължаваме да си приказваме с Неймар. Все още имаме общ чат с него и Луис Суарес. Трудно ще е за него да се върне поради това, че си потегли и метода, по който го направи. Много членове и хора в клуба не го желаят назад. Кристиано Роналдо липсва. Хубаво беше, когато той беше тук. Кристиано правеше Ел Класико доста по-специално, придаваше му по-голяма стойност, както и на Ла Лига”, добави Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР