Суперзвездата Лионел Меси няма намерение да продължи кариерата си в

...
Суперзвездата Лионел Меси няма намерение да продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Лео Меси взе важно решение за бъдещето си

Суперзвездата Лионел Меси няма желание да продължи кариерата си в шампионата на Саудитска Арабия. Световният първенец с Аржентина е във основен миг от кариерата си, защото би трябвало да реши по кой път да поеме, когато договорът му с Пари Сен Жермен изтече през лятото.

Към момента най-реално е да продължи на „ Парк де Пренс “, макар че към момента не е реализирано съглашение. Сега столичани оформят второ предложение и тогава Меси ще реши дали да го одобри.

Това, което Лео Меси към този момент е решил, е да не се вслушва в предложенията, които могат да дойдат от Близкия изток и по-специално от Саудитска Арабия. Той беше свързван с Ал Хилал, водещи тим в Азия, който предложи на аржентинеца 600 милиона евро за два сезона, алтернатива, която той не преглежда сега. Агентът и татко на Меси – Хорхе, към този момент съобщи, че това са подправени информации. В момента в локалната лига се състезава най-големият му съперник през годините – Кристиано Роналдо, в Ал Насър и в последните месеци интензивно се твърдеше, че двамата могат да играят още веднъж един против различен.

Независимо от това, Меси желае да опита за един финален път да завоюва Шампионската лига и да се приготви по най-хубавия метод за Копа Америка през 2024-а година, която ще се организира в Съединените щати, където Аржентина ще защитава титлата си.

Меси има три вероятни дестинации пред себе си. Първата е да остане в ПСЖ, само че сега това е остава пос въпрос, като се има поради, че аржентинецът желае заплата, която да са приближава до тази на Килиан Мбапе.

Друга алтернатива е завръщане в Барселона, само че каталунците ще би трябвало първо да се разделят с някои играчи, с цел да могат да обезпечат заплатата на Меси, до момента в който се пробват да са в границите на разпоредбите за тавана на заплатите в Ла Лига. Що се отнася до третия вид - това е Интер Маями, само че това ще опонира на желанието на петкратния притежател на „ Златната топка “ да се приготви за Копа Америка идващото лято.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР