Суперсубът на Челси Нони Мадуеке издържа нервите си, докато Рой

...
Суперсубът на Челси Нони Мадуеке издържа нервите си, докато Рой
Коментари Харесай

Рой Ходжсън лансира ново VAR, след като Челси спечели спорна късна дузпа

Суперсубът на Челси Нони Мадуеке устоя нервите си, до момента в който Рой Ходжсън беше оставен да се ядоса от драмата с VAR в последния издих.

Реферът Майкъл Солсбъри даде дузпа в 89-та минута, откакто беше изпратен на неговия VAR екран, с цел да ревизира предизвикването на Eberechi Eze против Madueke. Изглеждаше противоречиво решение, само че сигурно беше жестоко за Кристъл Палас, които се бориха крепко и смятаха, че са създали задоволително, с цел да завоюват точка на Стамфорд Бридж.

Вместо това, Мадуеке се ускори, с цел да се класира от мястото, с цел да даде на Челси по този начин нужната победа с 2-1 и да обрече Палас на ново проваляне, защото те към този момент са осем без победа. Шефът на Палас Ходжсън сподели: „ Изкушавам се да кажа: „ какъв е смисълът? “ Трябва да приемете, че във всеки мач има двама съдии и всякога, когато нещо се случи на игралното поле, съдията взема решението, въпреки всичко би трябвало да изчакайте няколко минути, с цел да видите дали другият арбитър е видял нещо друго.

„ Случва се. Хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР