Супермоделът се е сближила интимно със саудитския филмов продуцент Мохамед

...
Супермоделът се е сближила интимно със саудитския филмов продуцент Мохамед
Коментари Харесай

Дъртата хищница Наоми Кембъл се нахвърли върху млад арабски жребец

Супермоделът се е сближила интимно със саудитския кино продуцент Мохамед Ал Турки. Двамата към този момент няколко пъти са били засечени дружно по време на всемирски събития, а последно са били видени на премиите БАФТА по-рано този месец.

Според щатските таблоиди 53-годишният супермодел и 37-годишният кино продуцент са театралничили дружно пред фотографите, е по-късно са останали близо един до различен през цялата вечер.

„ Наоми е доста взискателна във връзка с това с кого прекарва времето си и се е сближила с Мохамед. Те споделят пристрастеността си към модата и изкуството и имат доста общи другари. Наоми беше с него в Дубай и наподобява по-щастлива от всеки път “ – споделя осведомител от близкото обграждане на хубавицата.

Връзката на Наоми с арабския паралия даде мотив на таблоидите да напомнят нейните бурни връзки през годините. През 1993 година тя беше сгодена за басиста на U2 Адам Клейтън, а по-късно за италианския предприемач Флавио Бриаторе, с който скъса през 2002 година През годините скандалната моделка е имала афери с Робърт де Ниро, Джерард Бътлър, Майк Тайсън и съветския милиардер Владислав Доронин.

Напоследък Наоми пази персоналния си живот в загадка. Тя неотдавна се снабди с 2 деца от сурогатна майка, като за татковците нищо не се знае.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР