Супербоул е най-гледаното годишно спортно събитие в исторически план. Феновете

...
Супербоул е най-гледаното годишно спортно събитие в исторически план. Феновете
Коментари Харесай

Най-лошото от най-лошото: Топ 5 на най-големите шоу провали на Супербоул

Супербоул е най-гледаното годишно спортно събитие в исторически проект. Феновете включват тв приемника в очакване на най-хубавите в американския футбол, а други се настройват за рекламната пауза, когато звездите трансформират сцената в музикално представление.

Тази година Maroon 5, Травис Скот и Big Boi са артистите, натоварени със задачата да забавляват феновете по време на шоуто в нощта против 4 февруари.
 
 Gulliver/Getty Images

Модерният театър с присъединяване на огромни звезди, които извършват музика онлайн, стартира през 1993 година с присъединяване на невероятния Майкъл Джексън. Преди това шоуто на полувремето не беше толкоз влиятелно, защото участваха академични маршируващи групи, разнообразни реализатори по заложени тематики - огромни пиана (1988), Париж (1978), Луис Армстронг (1972) и други.

И въпреки всичко, случвало се, като всяко огромно мероприятие да претърпи своя провал. Катастрофалните изяви са сложни за превъзмогване, когато вокалите, изпълняващи онлайн бъркат, срещат механически трудности, странните постановки са несъответствуващи.-->
 
 Gulliver/Getty Images

Кои обаче са най-трагичните представяния на полувремето? USA Today подреди най-лошото от най-лошото в Топ 5:

5. The Black Eyed Peas, Usher, Slash (2011)
 
Наемането на групата Black Eyed Peas за шоуто наподобява страхотна концепция на доктрина, само че поради случилото се, се оказва провал. Световноизвестните реализатори, които по това време се радват на голяма известност, наподобява не се харесват толкоз - групата едвам пее и не танцува, механически проблем с микрофона на Фърги. Текстовете на песните, както и рапирането не се оказват на равнището, което е предстоящо от тях.

Спортните почитатели по този начин или другояче не считат Фърги за една от най-хубавите певици онлайн по време на огромни събития, спомняйки си осъществяването на химна на Съединени американски щати преди мача на звездите в НБА от 2018 година Още един неуспех.

4. Темата за Индиана Джоунс с Tony Bennett, Patti LaBelle, Arturo Sandoval, Miami Sound Machine (1995)
 
Харисън Форд е бил задоволително предвидлив да остане надалеч от шоуто на полувремето, популяризиращо Дисниленд и тогавашните придобивки, в резултат на кино лентата за Индиана Джоунс, който е сниман там. Шоуто включвало стотици танцьори с шапки, странни костюми, летящите подпалени парашути, които са в контрастност с песните на изпълнителите.

3. Phil Collins, Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Toni Braxton (2000)
 
Друга продукция на Дисни, която е трябвало да бъде ослепително грандиозно световно единение, в действителност се трансформира в неразбираема неразбория, включваща разнообразни истории, танцьори в костюми, приказни същества, Кристина Агилера и Фил Колинс пеят истински песни, особено написани за шоуто, което ограбва осъществяването им.
 
 Gulliver/Getty Images

2. The Blues Brothers, ZZ Top, James Brown (1997)
 

Темата на шоуто е филмът „ Блус Брадърс ” - героите от лентата се появяват на сцената, без значение от гибелта на най-голямата звезда Джон Белуши - с Дан Акройд и „ подправените ” Джон Белуши и Джон Гудман, пеещи шлагери като маркетингов трик за идното продължение на кино лентата.

Дори появяването Джеймс Браун и ZZ Top по-късно не съумяват поправят стореното.

1.Janet Jackson, Nelly, Kid Rock, P. Diddy, Justin Timberlake (2004)
 
На всеки би било простено, в случай че е не запомнил за останалите участници в шоуто през 2004 година или песните, които те извършиха. Големият неуспех води до това. По време на осъществяването на Джанет Джаксън и Джъстин Тимбърлейк , сякаш напълно инцидентно, той изложи гърдата на своята партньорка на сцената на показ. Дали хореографията е била объркана, или случилото се е имало прелиминарен план, с цел да се получи голям скандал, към момента няма отговор. Този миг, въпреки и единствено за няколко секунди, се смята за един от най-срамните по време на шоуто.
 
 Gulliver/Getty Images

И след всички провали, следва най-хубавото, за десерт!
 
Заради невероятното си показване, шоуто на полувремето се дели на два интервала - преди и след Майкъл Джексън. Тълпата, която изпада в несвяст за цели 90 секунди при появяването на „ замръзналия ” реализатор. Най-доброто за всички времена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР