Супер талантливата певица Никол Тодорова сериозно е вдигнала самочувствието си

...
Супер талантливата певица Никол Тодорова сериозно е вдигнала самочувствието си
Коментари Харесай

Никол от „Гласът на България“ почна режима на Глория


Супер надарената певица Никол Тодорова съществено е вдигнала самочувствието си около триумфа си в „ Гласът на България “ , поради което е решила да не смайва феновете си единствено с гласовите си данни, а и да влезе в страхотна форма, разбра HotArena .

Най-добрата другарка на Симона Загорова се е подложила на хранителен режим и настойчиво тренира във фитнес залата. Освен препоръките на експертите, тя се вслушва и в това, което й споделя и дъщерята на Глория, която допреди няколко години също като нея имаше проблеми с тежестта.

Под диктовката на майка си Глория обаче, Симона се зае да вае фигурата си и през днешния ден да бъде определяна като секси кокона. От години примата на фолка съблюдава специфична диета - oгpoмнo ĸoличecтвo пpecни зeлeнчyци, пpигoтвeни нa нaй-paзлични caлaти и oвĸyceни caмo cъc зexтин и лимoн, или ябълĸoв oцeт. От протеините Глория приема единствено нeтлъcти мeca, pибa и яйцa, през ден сирене, а в плoдoвeтe ce oгpaничава единствено с ябълĸи, пopтoĸaли и гpeйпфpyт.

Още на кастингите на „ Гласът на България “ Никол си завоюва прозвището „ българската Адел “, само че за разлика от английската си колежка, тя няма желание да се задоволява с килограмите, които е натрупала през годините. Всички са уверени, че на идващите стадии от надпреварата певицата ще се появи малко по-вталена и още по-уверена.

Междувременно стана ясно, че петото издание на „ Гласът на България “ е постигнал подобен триумф, че екипът към този момент разгласи кастингите за новия сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР