Супер групата ФОНДАЦИЯТА празнува КИРИЛ МАРИЧКОВ на 80 години с

...
Супер групата ФОНДАЦИЯТА празнува КИРИЛ МАРИЧКОВ на 80 години с
Коментари Харесай

Фондацията празнува Кирил Маричков на 80

Супер групата " ФОНДАЦИЯТА чества КИРИЛ МАРИЧКОВ на 80 години " с несравним концерт на 30 октомври 2024 година в първа зала на НДК. Празничното събитие, в което основен воин ще бъде именитият Кирил Маричков, ще се случи навръх рождения му ден (30 октомври). На сцената до него ще бъдат останалите 4-ма от супер групата на България - Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, а специфичен посетител ще е обичаният им сътрудник и другар Валди Тотев. Музикантите възнамеряват още доста изненади, които ще зарадват освен именития рожденик, само че и всички в залата в паметната вечер на 30 октомври, а какви ще бъдат те ще стане ясно напълно скоро.

Емблематичният музикант " зодия Щурец " през април предходната година пусна автобиографичната си книга – Кирил Маричков " На прага на времето ". С нея създателят прочувствено и елегантно означи и 55 години от основаването на именитата българска рок група " Щурците ". Книгата показва в детайли житейския и креативен път на забележителния музикант от детството му до на най-силния интервал в историята на " Щурците " – 80-те години на ХХ век. Не инцидентно групата е измежду кандидатите за купата " най-влиятелна рок група на 20 век ", а единствено дребна част от шлагерите им са " Рок в минало време ", " Вкусът на времето ", " Конникът ", " Клетва ", " Вълшебен цвят ", " По пътя " и доста, доста други.

Голяма част от безконечните песни на " Щурците " ще звучат и в осъществяване на ФОНДАЦИЯТА на 30 октомври в зала 1, а сигурно и в осъществяване на публиката. " Чувствам се късметлия, тъй като реализирах огромна част от фантазиите си ", споделя именитият рок музикант преди 5 години, когато с ФОНДАЦИЯТА означават дружно и 75-ия му рожден ден. Тази есен празникът ще бъде още по-вълнуващ. На 30 октомври всички в залата, дружно с Кирил Маричков, блестящо ще отбележат 80 изпълнени със смисъл, музика, страсти и доста труд години.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР