Сухопътните граници на Шенген няма да се отворят тази година

...
Сухопътните граници на Шенген няма да се отворят тази година
Коментари Харесай

Шенген няма да отвори сухопътните си граници за нас до края на 2024 г.

„ Сухопътните граници на Шенген няма да се отворят тази година пред страната ни. Причината е липса на софтуерно време ". Това съобщи интернационалният анализатор Димитър Гърдев пред NOVA NEWS.

Той обоснова изказванието си с идните на 9 юни избори за Европейски парламент. „ Следва образуване на състава на еврокомисията, което нормално е през декември. Предстои и възобновяване на Евросъвета ", сподели Гърдев.

Той съобщи, че страната ни би трябвало да е подготвена със своята позиция, с поддръжката на сътрудниците ни и с нашата теза. „ През март-април ще има разискване на Пакта за миграцията и там би трябвало да са сложени тези въпроси, които бяха отправени безпричинно към България ", съобщи интернационалният анализатор.

Той предложи страната ни да се обърне към нашите сътрудници и съдружници по тематиката Шенген. Гърдев посочи две неточности, които България е позволила. „ Грешка беше отделянето на Австрия като страна, която е отвън механизмите за страните, които правят оценка дали една страна е подготвена за банкет в този съюз ", сподели той. Втората неточност, съгласно него, е смесването на тематиката за бежанците и миграцията с Шенген.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР