Суела Браверман ще говори на същата дясна конференция като близкия

...
Суела Браверман ще говори на същата дясна конференция като близкия
Коментари Харесай

Суела Браверман ще говори на същата конференция като приятеля на Владимир Путин Виктор Орбан

Суела Браверман ще приказва на същата дясна конференция като близкия съдружник на Владимир Путин, унгарския министър председател Виктор Орбан идващия месец.

Бившият министър на вътрешните работи ще бъде главен преподавател на конференцията за националния консерватизъм (NatCon) в Белгия идващия месец, където господин Орбан също ще изнесе тирада. Критиците споделиха, че е „ поразително “, че госпожа Брейвърман „ споделя платформа с крайнодесен властнически човек “.

Десният популистки водач на Унгария е основен съдружник на Путин и предходната седмица го поздрави за това, че е " избран отново " президент на Русия, макар повдигнатите въпроси по отношение на легитимността и честността на изборите. Г-н Орбан, който също е дълготраен съдружник на Доналд Тръмп, отхвърли да изпрати оръжия на Украйна и се опита да блокира помощта на Европейски Съюз за поддръжка на страната.

Европейски Съюз даде на съд Унгария за закон, който не разрешава изобразяването или насърчаването на хомосексуалността в медиите за лица под 18 години и в учебното полово просветен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР