Субсидите трябва да бъдат в такъв размер, в който партиите

...
Субсидите трябва да бъдат в такъв размер, в който партиите
Коментари Харесай

Карадайъ: Да не си играем на бинго. Темата за субсидиите бе отворена, за да се отклони общественото внимание от по-сериозни проблеми

Субсидите би трябвало да бъдат в подобен размер, в който партиите да могат да финансират активността си и акциите си. Ако не могат с държавната дотация да вършат това, тогава би трябвало да има отврен и транспарантен модел на финансиране. Такъв модел е американският.

Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по тематиката за размера на партийните дотации. "Направили сме своите калкулации какъв брой би трябвало да е партийната дотация, само че дано в този момент не си играем на бинго. Обществото се заблуждава. Целта на отварянето на тематиката е да се отклони публичното внимание от неприятното положение на страната. Ние имаме ясна стратегия за ускорено икономическо развиване и сме създали нашите оферти. Не би трябвало да си играем на бинго ", повтори водачът на Движение за права и свободи.

"В най-скоро време ще върнем надвзетите дотации. Бях в чужбина и през днешния ден ще забележим писмото от Министерството на финансите. Имаме средствата да върнем надвзетите субсииди. Нашите оферти за дотациите бяха напълно съответни, ясни и точни. Те бяха направени въз основата на предложенията от Министерски съвет ", безапелационен беше Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР