Subaru Outback е сред класиките в света на пълното задвижване

...
Subaru Outback е сред класиките в света на пълното задвижване
Коментари Харесай

Рефреш за Subaru Outback

Subaru Outback е измежду класиките в света на цялостното задвижване на четирите колела. Комбито влиза в моделната година 2023 с разширено общоприетоо съоръжение. Просторният модел в този момент предлага повече съгласуваност и комфорт. Производството на освеженият Outback стартира този месец., а първите транспортни средства се чака да излязат по пътищата през февруари 2023 година

Вашият личен смарт телефон към този момент може да бъде интегриран в автомобила безжично посредством Android Auto и Apple CarPlay. Музика, приложения и други сходни се демонстрират безжично на централния 11,6-инчов сензорен екран, който към този момент може да се заключва и с ПИН код, което предотвратява неоторизиран достъп до персонални данни. В допълнение към смарт телефона, инфоразвлекателната система и климатикът към момента се ръководят посредством централния екран.

Навигацията, която също е интегрирана, е разширена с новата услуга " what3words ": Това улеснява търсенето на тъкмо местонахождение по целия свят, защото три обособени думи са присвоени на всеки квадрат с размери три на три метра. В съпоставяне с стандартните навигационни данни, това усъвършенства точността.

Довършителните линии за новата моделна година се допълват от модифицирани 18-цолови джанти, усъвършенствано увещание за непоставен защитен колан и разширена система за подкрепяне на задвижването на всички колела X-Mode. Системата към този момент се задейства автоматизирано, тъкмо както модифицирания надзор при втурване по надолнище, при постигане на обхванатия скоростен диапазон и не е належащо изключване при честа промяна на скоростта.

Под предния похлупак моделът разчита на потвърдената композиция от боксер, безстепенна CVT трансмисия и непрекъснато задвижване на четирите колела. Четирицилиндровият бензинов мотор е с мощ от 124 кВт/169 к.с. и с работен размер 2,5 литра. Максималният въртящ миг от 252 Нм постоянно се изпраща към четирите колела за високо пътно сцепление и непоклатимост.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР