Subaru Crosstrek изглежда така, сякаш не познава граници. В центъра

...
Subaru Crosstrek изглежда така, сякаш не познава граници. В центъра
Коментари Харесай

2024 Subaru Crosstrek с нов външен дизайн и някои необходими подобрения в комфорта

Subaru Crosstrek наподобява по този начин, като че ли не познава граници. В центъра на радиаторната решетка се разливат едри черни шестоъгълници, а матова пластмаса покрива всички остри линии на каросерията на дребния SUV. В салона петместният автомобил елементарно се трансформира в двуместен, като облегалките на задните седалки се обръщат надолу, с цел да посрещнат множеството от известните авантюристичен реквизити. Всички канута и палатки, които не се побират откъм гърба, могат да се качат горе. Ако можеше да приказва, Crosstrek щеше да каже: " Върви самоуверено напред, не се опасявай от мечки и скални парчета! " Увереността му е очарователна, въпреки и амбициозна, написа caranddriver.com

За 2024 година Crosstrek не се стреми към радикални промени, а към дребни, само че нужни усъвършенствания. За първи път се оферират безжични услуги Android Auto и Apple CarPlay. Най-новата версия на пакета EyeSight за сигурност в помощ на лидера има по-широко зрително поле, с цел да предизвестява по-бързо за велосипедисти или пресичащи пасажери. Респектиращата спестовност на гориво (26-27 mpg в града/33-34 на магистрала/29 комбинирани) се резервира, а началната цена от 26 290 USD остава непроменена. Версията Premium, която шофирахме, с електрически люк, система за разкриване на мъртвата зона и пакет All-Weather, към момента е под 30 000 $.

Subaru усъвършенства своя автомобил, преоблечен като SUV, откогато за първи път сложи двуцветна багра на Impreza през 1996 година Crosstrek от 2024 година покрива с нови ламарини по-стегнатото шаси, прибавя малко тапицерия на седалките и успокоява звука в купето, с цел да можете по-добре да слушате подкаста на REI по пътя към работа. Ръчната скоростна кутия е отстранена, само че другояче няма основни промени в задвижването, защото базовите версии на Crosstrek и Premium се оферират със същия 2,0-литров четирицилиндров мотор, както и преди, до момента в който версиите Sport и Limited получават 2,5-литров вид с спомагателни 30 к. с. Първото ни шофиране ни настани зад кормилото на Crosstrek Premium с цвят Offshore Blue Metallic - представете си морско сивото на езеро под облачно небе - и ни изпрати на еднодневно странствуване през Националния парк Джошуа Трий в Калифорния и по околните пътеки за високопроходими коли.

   width=
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР