Стюардеса, работещa в една от британските авиолинии повече то 10години

...
Стюардеса, работещa в една от британските авиолинии повече то 10години
Коментари Харесай

Стюардеса: Пътници от първа и бизнес класа ни плащат за секс на борда



Стюардеса, работещa в една от английските авиолинии повече то 10години разкрива, че отишла в гражданската авиация, с цел да "пътува по света, да се среща с нови хора и да получава високи заплати ". Жената обаче си спомня с смут нравите, преобладаващи в този бизнес.

По нейни думи пред The Sun пасажерите постоянно заплащат за секс по време на полет. Това важи изключително за пасажерите от първа и бизнес класа.

Миналата година две нейни колежки спечелили много пари, правейки секс с пасажери. Стюардесата споделя, че нейна колежка, която заработвала като продажница била хваната и уволнена скоро след срамната преживелица. По думите й пък друга служителка по време на пътешестване до Лос Анджелис отишла в хотелска стая, с цел да прави секс.

"Пътниците са подготвени да платят за дребна играчка в прилепнала пола ", отбелязва стюардесата. Служителката признава още, че когато по време на полета има най-малко релативно безмълвие, елементарно може да се чуе шумът от интимни милувки в зоната за отдих на членовете на екипажа. Тя твърди, че имало и обстановки, когато един от водачите "прекарал време " със стюардеса, до момента в който брачната половинка му била в същия аероплан.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР