Стюардеса от компанията British Airways разказа пред The Sun за

...
Стюардеса от компанията British Airways разказа пред The Sun за
Коментари Харесай

Стюардеса разказа покъртителна история: Отказах да правя тройка с мъж и жена на борда

Стюардеса от компанията British Airways описа пред The Sun за компликациите, с които се е сблъсквала по време на работа. По думите й пияните домогателства от страна на пасажирите - това е напълно нормална част от напрежението по време на полет.

Стюардесата, която се показва като Кейт,разказва, че пияните пасажери от бизнес-класата постоянно й предложили секс и това от дълго време престанало да я учудва. Неотдавна даже към нея с такова предложение се обърнала фамилна двойка на междинна възраст.

" Те не бяха Брат Пит и Анджелина, по тази причина и вежливо им отхвърлих ", споделя Кейт не без доза възприятие за комизъм.

Тя стига още по-далеч в разкритията си. По думите й пасажерите се справяли чудесно с възбудата си по време на полет и без помощта на стюардесите. За 20 години работа Кейт неведнъж следила по какъв начин пасажерите се напиват, а по-късно се уединяват с някого в тоалетната или даже правели секс в салона.

" Помня един нощен полет. Мъж и жена се срещнаха в самолета. Хванахме ги да вършат орален секс пред останалите пасажери, без да се тормозят даже. Като " премия " ги накарахме по-късно да почистят целия салон ", споделя Кейт.

Тя разкрива също, че дружно с сътрудниците си отмъщавали на изключително неприятните пасажери. Веднъж откраднала обувката на един подобен пасажер, забавлявайки се по-късно да гледа по какъв начин подскача на един крайник и из салона.

Понякога се налагало и да усмиряват буйните пасажери. Веднъж едвам не настанал всеобщ пердах поради жена, която удряла 8-годишния си наследник.

" Хората се опитваха да й попречат, други я защитаваха. Така разстроиха самото дете, което в един миг стартира да пази майка си ", спомня си Кейт.

Както и останалите й сътрудници, тя е уверена, че една от главните аргументи за проблем на борда е използването на алкохол. От друга страна тя счита, че възбраната му няма да помогне - доста от пасажерите се напиват още на самото летище.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР