Студентка съди Университета на Минесота, твърдейки, че местен асистент не

...
Студентка съди Университета на Минесота, твърдейки, че местен асистент не
Коментари Харесай

Студентка съди колежа, твърди, че виковете за помощ са били игнорирани, докато е прекарала нощта в локва кръв от почти смъртоносна инфекция

Студентка съди Университета на Минесота, потвърждавайки, че локален помощник не е дал отговор на виковете й за помощ откакто тя падна, до момента в който се възстановяваше от интервенция - оставяйки я съвсем да почине от сепсис.

Ив Лизот беше открита бездействаща на 24 април в банята на жилището си, благосъстоятелност на учебното заведение, където лежеше в локва кръв с температура от 106 градуса, заяви Star Tribune, базирайки се на делото.

Тя е страдала от зараза от огромна интервенция на коляното и се е обадила на дежурния помощник (RA) в 2:30 ч. сутринта, тъй като е паднала и не е могла да стане, се споделя в делото.

Специалистът от RA твърди, че тя е почукала на вратата на Лизот и си е тръгнала, когато не е получила отговор от ученика, който е бил в безсъзнание в жилището, където тя живее сама.

Родителите й в последна сметка се свързаха с управляващите, откакто се тормозиха, че не са се чули с старшия експерт по връзки.

Студентът остана на пода в продължение на 16 часа, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР