Студентка от Университета на Джорджия е намерена мъртва в гориста

...
Студентка от Университета на Джорджия е намерена мъртва в гориста
Коментари Харесай

Студентка от Университета на Джорджия е открита мъртва с „видими наранявания“, след като е излязла да тича в кампуса

Студентка от Университета на Джорджия е открита мъртва „ в гориста околност “ в четвъртък, откакто е излязла да тича в кампуса в Атина, съгласно университетската полиция.

Полицията на UGA получи телефонно позвъняване малко след обяд в четвъртък „ от лице, загрижено за благосъстоянието на другар, който беше отишъл да тича на Intramural Fields по-рано сутринта и не върнати, както се очакваше ", се споделя в изказване на управляващите.

Около 12:30 ч. управляващите откриха ученика " в гориста околност зад езерото Херик ". Полицията сподели, че ученикът е имал „ забележими пострадвания “ и е разгласен за мъртъв при идването си.

„ Бяхме изцяло осведомени за тази ужасна обстановка. Подозира се нечестна игра и към този момент получаваме поддръжка от Бюрото на Джорджия Разследването и полицейското ръководство на окръг Атина-Кларк да проверяват това закононарушение “, сподели UGA в известие за вести в четвъртък следобяд. „ Искаме да ви уверим, че сигурността и благосъстоянието на общността на нашия кампус са наша основн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР