Студентка от Софийския университет купи апартамента, който бе обявен за

...
Студентка от Софийския университет купи апартамента, който бе обявен за
Коментари Харесай

Студентка брои 265 бона за апартамента на Азис

Студентка от Софийския университет купи жилището, който бе разгласен за обществена обмен от Национална агенция за приходите поради неплатени налози от артиста в размер на половин милион, научи HotArena.

35-годишната Пламена е броила 265 00 лева, с цел да се снабди с жилището, в което по време на огледите се оказа, че е избил плесен в спалнята.
Втора година Национална агенция за приходите се пробва да продаде жилището в „ Мнастирски ливади “, с цел да компенсира дължимите на лози на артиста, само че жена му Гала до последно се опитваше да го брани и пази. Първоначалната цена на парцела от 185 кв.м. бе 432 315 лева, само че поради липса на купувачи цената бе намалявана два пъти.

Късметлийката, която се снабди с жилището на Азис е на 35 години. Тя следва постоянна доктурантура в СУ по направление политически науки към катедрата „ Публична администрация “. Това е вторият апартамент на Пламена, която преди две години си купила апартамент в Чепеларе, написа „ Телеграф “.

Според комерсиалния указател младата жена е учредила фондация „ Суверен “ през 2015г. с двама съименници с година по-млади от нея. Още същата година организацията е кандидатствала в ЦИК за наблюдаващ на локалните избори, а година по-късно и за президентските.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР