Студенти по медицина на МУ-Плевен извършиха съвместна демонстрация с курсанти

...
Студенти по медицина на МУ-Плевен извършиха съвместна демонстрация с курсанти
Коментари Харесай

Студенти по медицина на МУ-Плевен извършиха съвместна демонстрация с курсанти на ВВВУ „Георги Бенковски“ за оказване на първа помощ по въздух

Студенти по медицина на МУ-Плевен направиха взаимна проява с курсанти на ВВВУ „ Георги Бенковски “ за оказване на първа помощ по въздух

След церемонията по заграбване на първо офицерско звание на курсантите и на първо сержантско звание на кадетите-випускници от 72-ри випуск „ Васил Левски “ на Висшето военновъздушно учебно заведение (ВВВУ) „ Георги Бенковски “ се организира взаимна проява на студенти по медицина на МУ-Плевен и пилоти-курсанти.



Демонстрацията бе осъществена на 28 юли 2023 година пред формалните посетители на събитието в Изнесения комплекс за авиационно обучение и включи издигане на кукла-манекен в хеликоптер с дейности по оказване на първа помощ. Целта бе да се покаже готовността на двете висши учебни заведения за образование на авиационни парамедици.

Изказваме признателност за присъединяване на Илия Михайлов – стажант-лекар; Георги Георгиев – стажант-лекар; Мария Челебиева – стажант-лекар; Георги Тодоров – стажант-лекар и Мария Стефановска - студент по медицина в 3 курс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР