Студент от американски колеж спаси живота на десетки студенти, като

...
Студент от американски колеж спаси живота на десетки студенти, като
Коментари Харесай

Студент спасява живота на десетки младежи, като спира неконтролируем автобус

Студент от американски лицей избави живота на десетки студенти, като спря неуправляем рейс, спукал гума, заяви Си Ен Ен.

Инцидентът е станал в южната част на американския щат Мисисипи.

56 студенти са пътували с рейс за събитие в Ню Орлиънс, щата Луизиана. Внезапно гумата на рейса се спукала и в следствие водачът изгубил надзор над возилото.

 45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО) Светът 1 мин. 45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО)  „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим Тази сутрин 5 мин. „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим  Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО) Тази сутрин 1 мин. Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО)  Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс България 2 мин. Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс  45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО) Светът 1 мин. 45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО)  „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим Тази сутрин 5 мин. „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим  Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО) Тази сутрин 1 мин. Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО)  Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс България 2 мин. Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс

Управляващат жена направила всичко допустимо да държи кормилото изправен, с цел да избегне случай. Автобусът обаче се наклонил на една страна, а по-късно още веднъж се приземил на всички колела. От удара предното стъкло се е счупило и лидерката изхвърчала на пътното платно.

Снимки: Mississippi Highway Patrol

Автобусът траял безотговорно да се движи и тогава един от студентите поел ръководството.

Той хванал кормилото и съумял да спре транспортното средство. Благодарение на бързите му дейности всички пасажери са оживели.

Най-малко 11 души са ранени вследствие на случая. Девет потърпевши са приети в болница, а водачът на рейса и един студент са превозени с вертолет в болница.

„ Поради бързите дейности на водача на рейса, а по-късно и на студентите, сега нямаме смъртни случаи “, разясняват локалните управляващи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР