Студеното време в ПьонгЧанг стана причина дизайнерите от Ралф Лорън

...
Студеното време в ПьонгЧанг стана причина дизайнерите от Ралф Лорън
Коментари Харесай

Затоплят с батерии дрехите на американците

Студеното време в ПьонгЧанг стана причина дизайнерите от Ралф Лорън да вкарат стремително акумулатори в формалните екипи на американските спортисти. Нагревателите ще могат да се зареждат от слънцето и ще обезпечават на спортистите топлота най-малко за пет часа. Затоплящи устройства американците ще имат и в ръкавиците.

Като цяло мразовитото време е главният проблем за всички посетители на Игрите в ПьонгЧанг. Температурите рядко се качват над 0 градуса по Целзий, като вятърът придава чувството за още по-голям мраз.

Очакванията на метеоролозите са, че по време на първите стартове в ски скока, които са от 20,40 часа локално време състезателите ще усещат при засилката към -29 градуса.

По индикатор “студ” ПьонгЧанг е в топ 4 на Зимните олимпийски игри. Начело е Лилехамер със междинна температура от -11 градуса.

Очаква се за формалното разкриване в петък да е към -7 градуса, само че поради вятъра чувството ще е като за -15. Поради тази причина на гостите на церемонията ще бъдат раздадени одеала и особено направено за случая пончо.

Пламен Вълков, делегат на в. “Стандарт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР