Струваше си да направим правителство. Струваше си да изведем България

...
Струваше си да направим правителство. Струваше си да изведем България
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Струваше си да направим правителство

Струваше си да създадем държавно управление. Струваше си да изведем България на позицията, на която е направила своя цивилизационен избор. Да ми простят компромисите, само че в името на България това беше по-важно ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание в коментар на вчерашното посещаване в София на В обичайното си утринно изказване Борисов съобщи, че идването на президента Зеленски се е случило с помощта на компромиса, който ГЕРБ била направила да отстъпи мандата и премиерското място, с цел да се сътвори държавно управление. " Иначе такова посещаване на нямаше да има ", добави Борисов.

В реалност обаче а за него и по този начин държавно управление без присъединяване на " Продължаваме промяната - Демократична България " стана невероятно.

Борисов благодари и депутатите от партията Делян Добрев и Христо Гаджев, като сподели, че с помощта на тяхната бърза работа са били образувани големи болшинства в поддръжка на, за с нови модерни такива и за започване на от АЕЦ " Белене ".

За имунитета

" Я да си гледат работата ", по този начин пък Борисов отговори на обвиняванията на, че е размислил и в реалност не се е отказал от имунитета си. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е подал в деловодството на Народното събрание отхвърли си от депутатски имунитет и прикани социалистите да " спрат с тази дъвка ".

В четвъртък от левицата се заканиха, че в случай че до през днешния ден в деловодството на Народното събрание няма импортирано документално на искане за освобождение от имунитет, Българска социалистическа партия още веднъж ще предложи точка първа от дневния ред на Народното събрание да бъде решението за свалянето на имунитета.
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР