Струваше си да направим правителство и да изведем България на

...
Струваше си да направим правителство и да изведем България на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Струваше си да направим правителство

Струваше си да създадем държавно управление и да изведем България на позицията, в която е направила своя цивилизационен избор. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, заяви " Фокус ". 
 
" Да ми простят компромиса, само че в името на България това беше по-важно. Към днешна дата и решението на комисия, и наличието на Зеленски в България е доста явен не знак, а оценка. Ние би трябвало да създадем всичко допустимо това да просъществува ", съобщи Борисов.
 
На въпрос дали ще има ротация в изпълнителната власт, водачът на ГЕРБ отговори по този начин: " Надявам се, когато пристигна време за ротация, те да си удържат за думата. Ако сега нещата не вървят, то тогава те се борят за колкото се може повече постове. Ако може да назначават и назначават какви ли не ". 
 
" Ще се разберем за регулаторите, когато правилото, че единствено техните претенденти са хубави, положителни, красиви, отпадне ", катеогричен бе той по тематиката за регулаторите.
 
Относно визитата на украинският президент Володимир Зеленски, някогашният министър председател съобщи:
" Идването на президента Зеленски се случи на база компромис, който ние направихме да отстъпим нашия мандат, да отстъпим премиерското място, с цел да се сътвори държавно управление, другояче такова посещние нямаше да има ", съобщи Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР